Hubel Magyar-Belga Kft


Merevlemezek fizikai roncsolására tervezve.

PD-4 Fizikai
roncsoló

megsemmisítő




merevlemezek megsemmisítésére

A PD-4 célja fizikailag tönkretenni a merevlemezt. Nagynyomású fej egysége tengely irányban fejti ki hatását, így megrepesztve a burkolatot, meghajlítva vagy épp eltörve az adattárolást szolgáló lemezeket, megsemmisítve az iró/olvasó fejet, és minden belső elektronikát. A készüléket az adat és adathordozó megsemmisítés utolsó fázisára tervezték. Egy mágneses adattörlő együttes használatával alkot kompakt rendszert, így garantálva a legnagyobb biztonságot, valamint utat nyit az újrahasznosítás lehetőségének is.

 

Demagnetizáló és fizikai megsemmisítő. Komplett rendszer !

DDR1 Fizikai /
Demagnetizáló

megsemmisítő

főként merevlemezek megsemmisítésére

A DDR-1 termékrendszer egy a piacon fellelhető leginkább összetett adattörlő/háttértároló megsemmisítő rendszer. Segítségével három nagyon fontos tevékenységet végezhetünk el. Az első ilyen az adathordozók biztonságos tárolása, ezt követi az adathordozó törlése, majd az adathordozó fizikai megsemmisítése. A rendszert 3 különböző termék együttes rendszere alkotja, melyben minden szerkezet más más funkcionális szerepet vállal.
 
 

 

Demagnetizáló berendezés minősített adattörlésre.

HD-2
Demagnetizáló


mágnesszalag és merevlemez törlésére egyaránt

A HD-2 es tulajdonságai lehetővé teszik, az ipari mennyiségű merev lemezek és mágnesszalagok végleges törlését. Mindezt könnyen, egyszerű kezelhetőséggel, gyors munkafolyamattal, akár folyamatos használat mellett. A készülék kis súlya megkönnyíti a szállítását, továbbá speciális dobozába elcsomagolva tökéletes védelmet élvez a készülék (szállítási doboza a katonai szállítási szabványoknak megfelelően készült – ezen kiegészítő opcionális tartozéka a terméknek)

 

Demagnetizáló berendezés minősített adattörlésre.

HD3WXL
Demagnetizáló

mágnesszalag és merevlemez törlésére egyaránt

Hordozhatóság, helytakarékos tervezés, kiemelkedő teljesítmény, 10 másodperces törlési idő, szabványos energiaellátás, és a legtisztább legprecízebb adat megsemmisítés. Ezek a főbb ismérvei a HD-3WXL merevlemeztörlő egységnek. A termék a GARNER legújabb modelljeinek egyike, amely elődjeihez képest hatalmasat ugrott a törlési idő lecsökkentésében, valamint a komfortosabb kezelés, és automatizálás terén.
 

 

MINŐSÍTETT ADATMEGSEMMISÍTÉS
CÉGÜNK 2012 ÁPRILIS ELSEJÉVEL MEGKEZDTE ADATMEGSEMMISÍTÉSI SZOLGÁLTATÁSÁT AZ US DOD, DIN ILLETVE NSA STANDARD SZERINT. AZ ADATHORDOZÓKAT A KÖRNYEZETVÉDELMI ELVÁRÁSOK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL KEZELJÜK, ILLETVE AZ ÜGYFÉL IGÉNYEI SZERINT JÁRUNK EL.

AZ ADATMEGSEMMISÍTÉS TÖRTÉNHET DEMAGNETIZÁLÁS, FELÜLÍRÁS / TÖBBSZÖRÖS FELÜLÍRÁS, FIZIKAI MEGSEMMISÍTÉS MÓDSZEREKKEL.(MECHANIKAI, ILLETVE KÉMIAI MÓDON IS LEHETSÉGES). A MUNKAFOLYAMAT MÓDSZERÉT AZ ADATHORDOZÓ TÍPUSÁTÓL ÉS ÁLLAPOTÁTÓL FÜGGŐEN VÁLASZTJUK MEG.


AZ ADATMEGSEMMISÍTÉS FOLYAMÁN AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK VÉDELMI MINISZTÉRIUMÁNAK AZ ADATOK TÖRLÉSÉRŐL ÉS MEGSEMMISÍTÉSÉRŐL SZÓLÓ 5220.22-M CLEARING AND SANITIZATION MATRIX, 8. PARAGRAFUSÁNAK 3. BEKEZDÉSÉBEN FOGLALTAKNAK MEGFELELŐEN JÁRUNK EL. A SIKERES ADATMEGSEMMISÍTÉS UTÁN ÁTADUNK EGY TANÚSÍTVÁNYT, MELYEN IGAZOLJUK, HOGY AZ ADATMEGSEMMISÍTÉS MIND KÖRNYEZETVÉDELMI, MIND PEDIG ADATBIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL MEGFELEL.

 

AZ ALÁBBI TÁBLÁZATBAN AZ ADATHORDOZÓK TÍPUSÁNAK ÉS MŰKÖDŐKÉPESSÉGÉNEK FÜGGVÉNYÉBEN ALKALMAZHATÓ ADATMEGSEMMISÍTŐ ELJÁRÁSOKAT SZEMLÉLTETJÜK. ENNEK MEGFELELŐEN KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

AZ AJÁNLATI ÁR FÜGG A DARABSZÁMTÓL ÉS AZ ADATHORDOZÓ TÍPUSÁTÓL. NAGY MENNYISÉGŰ ADATHORDOZÓK MEGSEMMISÍTÉSE ESETÉN JELENTŐS ENGEDMÉNYEKET BIZTOSÍTUNK. TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KÉRJÜK KERESSE CÉGÜNK MUNKATÁRSAIT!

 
 
 

Demagnetizáló berendezés NSA/CSS minősített adattörlésre.

REM1400 NSA
Demagnetizáló


 merevlemezek törlésére

 

A REM-1400 as automatizált demagnetizáló rendszer, egy az NSA álltal is is jóváhagyott demagnetizáló eszköz, amely leginkább alkalmas a 2.5" és 3.5" merevlemezek demagnetizálására, ezáltal végleges használaton kívül helyezésére. A készülékben ritka földfémmágnes is található, amely akár 13000 Oe mágneses térerőt is képes gerlyeszteni elektromos áram felhasználása nélkül is. Az eszköz a merevlemezeken kívül elbánik a mágnesszalagos háttértárakkal is, mely tárolók magassága nem haladja meg az 1"-t. Így: SDLT, DLT, LTO/LTO2, DAT, TRAVAN, AIT, QIC, 8mm.
 

 

Demagnetizáló berendezés NSA/CSS minősített adattörlésre.

TS1 NSA
Demagnetizáló

 merevlemezek törlésére

A Garner TS-1 DATA Eliminator az NSA által, High Security adattörlőként értékelt és minősített demagnetizáló eszköz, amely elképesztő 20 000 gauss os térerejével biztosítja a merevlemez vagy mágnesszalagos adathordozók végleges demagnetizálását ezáltal törlését. Eme nagy hatásfokú művelethez elegendő csupán 45 másodperc, és az akár TOP SECRET minősített adathordozók is véglegesen törölhetőek. A Garner a hatásfok ellenőrzése érdekében beépített öndiagnosztikával és mágneses térerőmérővel látta el a készüléket, így minden fázisban nyomonkövethető egy adott média állapota.

 

Demagnetizáló berendezés mágnesszalagok részére.

CDS-2500A
Demagnetizáló


VHS, DAT, DLT I-IV,SLDT I, LTO, DCT, 8mm, AME, SVHS, DVCAM, Beta SP, DVC Pro, Digital Beta, ...stb.

 

A Garner CDS-2500A professzionális törlőberendezés, az összes adattároló formátumot törli, ami kevesebb mint 6 hüvelyk szélességű. A készülékben egy térerősség kapcsolóval lehet szabályozni a készülék mágneses térerejének nagyságát. Ez a törlő kettő az egyben. A CDS-2500A folyamatos működésre lett tervezve, és egy perc alatt akár egy 90 perces VHS kazettával is elboldogul. (azaz kitörli azt) Magas energiahullámokkal tudja formatálni az összes mágnesszalagos egységet.

 

Demagnetizáló berendezés mágnesszalagok részére.

MDS-5
Demagnetizáló

DLT, VHS, U-Matic, S-VHS, 3480's, 3490's, 8mm, DAT, Betacam SP, DVC Pro, MII, D1, D2, D3, D5
 

Az MDS-5 professzionális adattörlőt megbízhatósága, sokrétűsége, és megfizethetősége teszi leginkább népszerűvé a vásárlók körében.Az MDS-5 ös bizonyítottan csendes, gyors, hatékony és formatervezett tekercses adattörlő berendezés. Gyors, biztonságos, tiszta törlés. Egyszerű használat. Könnyű és tömör. Automata hőleoldás tulhevülés esetén. Automata ventillátor szabájozás. Választható mágneserősség.
 

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.